Reisartikelen - Travelbags - Reisgadgets.

Handige reisartikelen en accessoires voor op reis! - Koffers & Tassen‎ zoals: Trolleys, Reistassen, Laptoptassen, Handbagage koffer, Rugzakken en nog veel meer!


Handbagage

Hoe groot mag je handbagage zijn en wat mag er mee?

Maximale afmetingen en gewicht voor handbagage

Voor de afmetingen van handbagage zijn door de IATA (branchevereniging luchtvaart) regels opgesteld. Als je lengte, breedte en diepte van de handbagage optelt, is het maximum 115cm.

De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren deze regel maar er zijn wel verschillen in lengte x breedte x diepte.
Deze afmetingen zijn voor de hele koffer inclusief hengsels, wielen, e.d.

Het maximale gewicht van je handbagage verschilt ook per luchtvaartmaatschappij. Het varieert tussen de 5 en de 12 kg.

Hieronder een overzicht van de maximale afmetingen en gewichten van de handbagage van populaire maatschappijen:Ontdek Spanje - Bezienswaardigheden, informatie en vakantie tips over Spanje!
Ontdek Spanje - Bezienswaardigheden, informatie en vakantie tips over Spanje!


Voor de naleving van de bagageregels geldt kort door de bocht het volgende: hoe goedkoper je ticket, hoe strenger het bagagebeleid wordt nageleefd en hoe waarschijnlijker het is dat je moet bijbetalen voor extra handbagage.

Het wordt niet toegestaan de bagagevrijstelling van meerdere personen bij elkaar op te tellen en dan bijvoorbeeld één stuk handbagage van 15 kilo mee te nemen.

 

WELKE KOFFER IS de juiste  -  alle topmerken voor elke reis.

Harde of zachte koffer
Als je veel met eigen vervoer reist of met de bus mee gaat is een zachte koffer kopen vaak een betere optie. Ze zijn erg flexibel en passen hierdoor beter in de laadruimte van je auto of in het bagageruim van een bus. Een zachte reiskoffer is vaak voorzien van een aantal voorvakken hierdoor kunt u bagage die u bij de hand wilt houden gemakkelijk scheiden en hoeft u niet elke keer als u wat nodig heeft de koffer helemaal open te maken.

 

Reiskoffer als handbagage
De meeste mensen willen naast hun gewone reiskoffer on een handbagage koffertje meenemen. Vervelend is het als je er op de luchthaven achter komt dat je handbagage koffer niet aan de juiste afmetingen voldoet. Vaak betekent dit dat je moet bij betalen of bagage moet gaan overhevelen. Niet alle luchtvaartmaatschappijen hanteren dezelfde maximaal toegestane afmetingen en gewicht voor handbagage. Doe daarom voordat u overgaat tot het aanschaffen van een handbagage koffer navraag bij uw luchtvaartmaatschappij of reisbureau over de maximaal toegestane afmetingen en gewicht.

Bron: Opreis.nl


Snel reizen: trolley koffer

Lange wachttijden op de luchthaven voorkomen? Reis dan gemakkelijk met een trolley. Zo'n koffer kan mee genomen worden als handbagage koffer, waardoor deze niet ingecheckt hoeft te worden .... Lees meer »

Reiskoffer als handbagage
Koopt u uw koffer online, dan kunt u kiezen uit een koffer met twee of vier wielen. Vier wielen zorgen ervoor dat u uw koffer niet meer achterover hoeft te trekken, maar naast u mee kunt laten rijden .... Lees meer »

Reisaccessoires
Wij hebben voor elke reis de juiste accessoires. Kofferriemen voor het beschermen van uw bagage, een kofferweegschaal voor het wegen van uw bagage en sloten voor het veilig afsluiten van uw bagage. Naast de kleine accessoires hebben we ook beautycases, portemonnees, paraplus en toilettassen .... Lees meer »

Reisartikelen.nl:
Reizen is leuk, maar kent ook mindere kanten. Je bagage kwijtraken of zelfs gestolen, zijn minder aangename aspecten van het reizen. Pacsafe maakt onder het motto: "when your gear is secure, you can do more" een uitgebreide lijn beveiligingsproducten voor uw reis. Door . .... Lees meer »Misschien ook interessant:

SPANJE: VLIEGTICKETS, VAKANTIE EN HOTELS

vliegtickets


hotels in spanje
VLIEGTICKETS
VAKANTIE- SPANJE

HOTELS


Misschien ook interessant:


Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt