Ontdek Spanje » Meivakantie Mar Menor in Murcia


Meivakantie Mar Menor in Murcia

Meivakantie Mar Menor - Hier vindt u voor u meivakantie in Mar Menor informatie, inspiratie en tips voor een goedkope zonvakantie naar Spanje.
Ontdek, beleef en geniet van een fijne onbezorgde meivakantie in Mar Menor in Spanje met de beste deals en een groot aanbod aan goedkope zonvakanties voor u meivakantie.De Costa Cáliente - Warme kust

Deze Costa kent 2 verschillende zeeën; de Mar Menor (kleine zee), het grootste natuurbad ter wereld en een waar paradijs voor alle soorten watersport, en de Middellandse Zee. Deze Costa is door de Wereld Gezondheid Organisatie uitgeroepen tot een van de gezondste gebieden ter wereld.

 

"Mar Menor" een regio in Murcia

De stranden van de Mar Menor behoren tot de gemeenten San Pedro del Pinatar, San Javier, Lo Pagan, Los Alcázares en Cartagena.

 

De belangrijkste stad aan de Costa Calida is de havenstad Cartagena dat ook gelijk de hoofdstad is van de gelijknamige provincie.

 

Vliegveld

Airport Javier is het vliegveld voor Costa Cálida en eigenlijk voor de hele regio Murcia. U kunt ook via het vliegveld van Alicante aanvliegen zeker voor het noordelijke gedeelte.

Reisaanbod meivakantie Mar Menor, Spanje

Bij de hieronder genoemde reisorganisaties vindt u een groot aanbod aan verschillende vakantieaanbiedingen en reisaanbiedingen voor u meivakantie naar Mar Menor. Door op het logo van u keuze te klikken vindt u groot vakantieaanbod aan meivakanties naar Mar Menor. Ben u op zoek naar een strandvakantie, stedentrip, last minute aanbieding of een all inclusive vakantie? Hier vindt u altijd wel een vakantie naar Mar Menor die aan al u wensen voldoet!

sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
kras-vakantiereizen Spanje
Eliza was here!
vakantiereizen PrijsVrij
OAD reizen-Spanje
Tjing vakanties

De Jong- zonvakanties Spanje
Peter Langhout Busreizen

Solmar Zon bestemmingen - Spanje
Traveltroef-koffer vol kortingen
Vlieg vanaf Eindhoven
Trivago hotel vergelijker

Hotels-Booking.com
Ontdek de stad op zijn Hollands
Parkeren op Schiphol
Met Neckermann naar Spanje
Avontuurlijke activiteiten in Spanje

Vliegtickets Spanje

Met Vrijuit naar het zonnige Spanje

Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt