Ontdek-Spanje » Fietsen in Málaga - Huur een fiets in Málaga


Een Fiets huren in Malaga & Fietstours

Ontdek de stad op een leuke manier!

Malaga Fiets Huren - Huur een fiets in Malaga eenvoudig en goedkoop, een leuke manier om de stad Malaga te verkennen! Boek nu al vanaf € 12,-.  Fiets heerlijk op de fiets langs het strand naar de visserswijken Pedregalego en El Palo.Een Fiets huren in Malaga: eenvoudig en goedkoop

Fiets huren in Malaga? Dat kan ook gewoon bij Baja Bikes. Fietsen in deze Spaanse stad wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, je ziet steeds meer fietspaden en de stad is erg fietsvriendelijk. 

Bovendien schijnt de zon bijna altijd. Je kunt langs de mooie stranden fietsen of gewoon lekker door het centrum, langs de haven en parken. Naast dat het een avontuur is en een leuke manier om de stad te verkennen op de fiets, is het ook ideaal om van je hotel naar het strand of de stad te gaan. Je verplaatst je makkelijk en snel en daarnaast ben je ook nog lekker in de buitenlucht. Geniet optimaal van je vakantie!

 

Fietsen huren in Malaga: makkelijk & voordelig

Ga op pad op de bicicleta en ontdek deze zonnige stad. Je kunt comfortabele stadsfietsen bij ons huren waarmee je zorgeloos op pad kunt. Fiets van je hotel naar het strand, naar mooie bezienswaardigheden en naar gezellige restaurantjes. Het is de fijnste manier om veel van de stad te zien in een korte tijd zonder vermoeid te raken. Fietsen huren in Malaga geeft je de kans om meer te zien in minder tijd tegen scherpe huurprijzen.

Prijzen fietsen huren in Malaga

PeriodePrijs

8 uur €12,00

24 uur €15,00

2 dagen €20,00

3 dagen €26,00

4 dagen €32,00

5 dagen €38,00

6 Dagen €44,00

1 week € 50,00

Onze winkel is gelegen in het centrum van de stad, vlakbij de haven en het strand.  Heb je de fietsen liever naar je hotel gebracht? Dat kan natuurlijk ook gewoon op aanvraag. Mail ons naar info@bajabikes.eu met het hoteladres en dan maken wij het voor je in orde.

 

Los fietsen huren in Malaga of op pad met een gids?
Fietsen huren in Malaga is een leuke manier om de stad te leren kennen. Echter leer je Malaga pas op zijn best kennen met een locale gids. Lees hier meer over onze  tours in Malaga. Reserveer altijd op tijd via onze website om zeker te zijn van beschikbaarheid. Je kunt bij ons reserveren zonder extra kosten en de betaling is pas ter plaatse.  Waar wacht je nog op? Kom fietsen huren in Malaga en ontdek deze zonnige bestemming!

Kies voor één van de tours in Malaga! Ideaal tijdens je stedentrip of vakantie aan de Costa del Sol. Een breed strand, palmbonen, een luxe haven, een fijne boulevard en tal van bezienswaardigheden maken het tot een top bestemming. Reken daar de zon bij en je kunt je voorstellen dat het heel fijn is om hier doorheen te fietsen. 

Boek een fietstour met Baja Bikes en ontdek deze mooie stad op een te gekke wijze. Onze tours in Malaga zijn veilig, leuk en informatief. Bovendien ook nog eens heel toegankelijk en daardoor geschikt voor iedereen.

Leuke tours in Málaga en zijn omgeving

Een enthousiaste gids neemt je mee tijdens een van de tours door Malaga of directe omgeving. zoals: strand, de haven vol met luxe jachten en zeilschepen, de boulevard Explanada de España en het Kasteel. 

De mooiste ontdekkingen van Spanje:

Zoek je een bijzonder plaats om te overnachten een sfeervolle vakantiewoning een heel bijzonder plekje waar je heerlijk kunt genieten in een bed & breakfast of een fijn hotelletje? Echt plekjes voor levensgenieters! Ieder plaats is origineel, maar vooral ‘heel fijn-om-er-te-te-zijn’!

Misschien ook interessant: