Entreekaarten zomer Caminito del Rey in de verkoop

Gepubliceerd op 10 april 2019 13:52

De kaarten voor de zomermaanden juli, augustus, september en oktober zijn vanaf 10 april online te bestellen. Wil jij ook een wandeling over dit koninklijke pad maken? Klik dan vlug HIER om vlug een paar tickets te reserveren.Entreekaarten lente Caminito del Rey in de verkoop

Sinds vandaag woensdag 10 april zijn de entreekaarten voor de zomermaanden voor de Caminito del Rey in Álora in de verkoop gegaan. Het gaat om de kaarten voor de maanden juli, augustus, oktober en november. Wees er echter wel snel bij want de beste dagen en mooiste tijden zijn altijd snel weg.

Zoals altijd zijn deze kaarten aan te schaffen voor 10 euro per stuk via de eigen website caminitodelrey.info. Het is ook mogelijk om voor 18 euro een entreekaart met gids te bestellen. Daarnaast heeft de shuttlebus een kostprijs van 1,55 euro per kaartje. In totaal zijn er 100.000 entreekaarten in de verkoop gegaan deze woensdag.Volgens de organisatie zullen in de eerste week van deze nieuwe verkoopronde zo’n 40% van de beschikbare kaarten verkocht worden dus wees er snel bij want er is veel vraag naar entreebewijzen voor de drukste (maar ook warmste) maanden.

Entreebewijzen Caminito del Rey

In 2018 heeft de Caminito del Rey 300.000 wandelaars mogen verwelkomen, het maximale aantal dat mogelijk is omdat er een limiet zit op het aantal toegestane dagelijkse wandelaars van het beroemde wandelpad.

De bezoekers van het  Spaanse koningspad komen vanuit de hele wereld maar wat opvalt is dat 60% uit het buitenland komt. Deze lijst wordt aangevoerd door de Duitsers gevolgd door de Britten, Belgen, Nederlanders en Fransen. Er waren echter ook 7.000 Polen en 4.200 Finnen die de wandeling het afgelopen jaar gemaakt hebben.

 

Bron: Spanje Vandaag
«