Ontdek Spanje  » Bezienswaardigheden in Andalusië


Bezienswaardigheden in Andalusië

De Bezienswaardigheden van Andalusië - De bekendste bezienswaardigheden in Malaga, Granada, Sevilla, Ronda, Jerez de la Frontera, Almeria, Cadiz Gibraltar, Tabernas, Juzcar en Setenil de las Bodegas en nog veel meer. Ontdek en Beleef het authentieke Andalusische leven van van de flamenco, paarden, tapa's, sherry, olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens, zon, zee, strand en de Pueblos Blancos (witte dorpjes ) en mooie vrouwen


Alcazaba Almeria - Andalusië in Spanje

Alcazaba Almeria
Het indrukwekkende Alcazaba, een Moors kasteel  uit de 10e eeuw torent in het westen boven Almeria uit. Het was destijds het machtigste fort van het Moorse rijk Al-Andalus. De entree is via een typisch Moorse boog en je kunt er makkelijk een paar uur doorbrengen in de aangelegde tuinen en genieten van het prachtige uitzicht over de stad en over de zee.
Adres: Calle Almanzor, Almeria


Het Paleis van Karel V Granada - Andalusië in Spanje

Bezienswaardigheden in Andalusië

Het Paleis van Karel V, Granada

Het Paleis van Karel V staat in de Spaanse stad Granada. Het is gelegen boven op de heuvel Assabica, binnen in de Nasrid-fortificatie van het Alhambra. Keizer Karel V huwde in 1526 in Sevilla met Isabella van Portugal.
Adres: Calle Real de la Alhambra, s/n, 18009 Granada, Spanje
Bouwstijl: Renaissancearchitectuur
Architect: Pedro Machuca


Het paleis van San Telmo, Sevilla - Andalusië in Spanje

Bezienswaardigheden in Andalusië

Het paleis van San Telmo, Sevilla

Het paleis van San Telmo wordt ook wel eens het paleis van de graaf van Montpensier genoemd. Die kocht in 1844 het eigendom op. Palacio de San Telmo werd in 1682 gebouwd met de bedoeling er de zeevaartschool van Sevilla in te huisvesten.

Adres: Av. Roma, s/n, 41004 Sevilla, Spanje

Haal het maximale uit uw citytrip

Ontdek Andalusië. Haal het maximale uit uw citytrip,  u kunt bij Ticketbar uw tickets kopen met korting, groepskortingen en ook nog eens de rij overslaan bij de mooiste en veel bezochte bezienswaardigheden!

U tickets zijn 100% mobiel! Dus u moet geen tickets uitprinten, u kunt staan en gaan waar u zin in heeft en u ticket wordt pas geactiveerd als u ticket via de telefoon is gescand


Puente de Isabel II, Sevilla Andalusië in Spanje

Bezienswaardigheden in Andalusië
Puente de Isabel II, Sevilla
is een boogbrug over de Guadalquivir in de Spaanse stad Sevilla. De brug werd in de periode 1845-1852 gebouwd en verbindt de wijk Triana op de westelijke oever met het stadscentrum.
Adres: Seville, Sevilla, Spanje

Kathedraal van Cádiz - Andalusië in Spanje 

Bezienswaardigheden in Andalusië

Kathedraal in Cádiz

De Kathedraal van het Heilig Kruis is een rooms-katholieke kerk in Cádiz, Zuid-Spanje. Het is de zetelkerk van het bisdom Cádiz en Ceuta. De kathedraal werd gebouwd tussen 1722 en 1838.
Adres: Plaza de la Catedral, s/n, 11005 Cádiz, Spanje


sunweb-zonvakantie-Spanje zonvakantie-tui, Spanje zonvakantie-Spanje Reisburo-zonvakantie
De Jong- zonvakanties Spanje
Eliza was here!
Trivago hotel vergelijker
Solmar Zon bestemmingen - Spanje